The tarragon (Artemisia dracunculus L ), also known as the tarragon, is an aromatic herb that grows spontaneamente nella Russia meridionale ed in tutto il bacino mediterraneo.
Il suo nome, dracunculus (piccolo drago), molto probabilmente deriva dall’abitudine che vigeva nel Medioevo di utilizzare questa pianta contro i morsi di serpenti velenosi.
Il Dragoncello รจ una pianta erbacea perenne, che forma dei bei cespugli alti fino a 80 cm con fusti molto ramificati. Le foglie sono lanceloate - lineari di colore verde chiaro. I fiori sono molto piccoli di colore giallo-verde portati da infiorescenze riunite in pannocchie. Fiorisce da luglio ad ottobre. I frutti sono degli acheni.
For its delicate scent of anise and celery is suitable for flavoring fish dishes, omelets, cheeses, sauces and fillings. With its taste is an excellent substitute for salt and spices, especially in the case of delicate stomach.
The Tarragon is widely used in folk medicine. In decoction or as a spice stimulates the appetite, digestive action, favoring the production of gastric juices. Increases hepatic and renal activity thus promoting detoxification. It also promotes the menstrual flow, fights fatigue and relaxing properties.
The main element of the tarragon is an essential oil containing estragole or ocimene. There are also tannins, bitters, terpenes, flavonoids and cumaruie, among them the cumaruie has antispasmodic and analgesic properties.
fights intestinal parasites. The tarragon tea helps eliminate intestinal parasites: pour 1 quart of boiling water over 25g of tarragon, leave to infuse for 10 minutes and then strain. Drink two cups morning and evening.
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